U vraagt...Wij Maken...
Sherton Home
toprechts
nopix
Toekomstig Project

Huis van Piepschuim (EPS/polystyreen)

De firma Veerhuis Bouwsystemen introduceerde in 2003 het innovatieve wandsysteem, waarmee de 'piepschuimhuizen' gebouwd worden. Met dit bouwsysteem is het mogelijk om sneller te bouwen, en op plaatsen waar traditioneel niet gebouwd kan worden (drijvende woningen, optopwoningen). Daarnaast zijn de woningen energiezuinig.

De Nationale Energie Toekomst Trofee is een initiatief van Kompas energiebewust wonen en werken. Deze landelijke prijs, ingesteld door het ministerie van VROM, beloont excellente projecten op het gebied van energiebewust wonen en werken. De Jury van deze trofee heeft de inzending "wonen en werken met EPS" van Veerhuis Bouwsystemen B.V. innovatief en energiebesparend bevonden.

In nieuwbouw- en renovatieprojecten speelt energiebesparing en toepassing van duurzame energie een steeds belangrijkere rol. De NET-Trofee is ingesteld om initiatieven van energiezuinig wonen en werken in de gebouwde omgeving te belonen, maar ook op andere manieren wordt het energiezuinig bouwen gestimuleerd. Zo komen banken vanaf april 2007 met de klimaathypotheek. De rente van deze 'groene' hypotheek is maximaal 1 procentpunt lager dan een 'gewone' hypotheek. Dit houdt in dat huizenbezitters korting kunnen krijgen op hun hypotheekrente, wanneer ze gebruik maken van energiebesparende bouw/verbouw. Iets wat het werken met polystyreen (EPS/piepschuim) extra interessant en voordelig maakt. Zie ook de Telegraaf.

Veerhuis Bouwsystemen B.V. is de groothandel die het polystyreen (EPS/piepschuim) levert. De firma bouwt niet zelf, maar werkt samen met innovatieve aannemers en bouwbedrijven, waar onder SherTon.


Huis van piepschuim Inmiddels heeft SherTon een aanbouw met piepschuim (EPS/polystyreen), aan een bestaand huis, gerealiseerd. Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Het Noordhollands Dagblad verbleef van 27 t/m 30 november in het 'huis van Piepschuim', dat dobbert in de haven van Volendam. Op hun website kunt u hier over lezen.


Bent u na het zien van de informatie ook enthousiast geworden voor een huis, schuur of aanbouw van piepschuim (EPS/polystyreen)? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Film en foto zijn van de firma Veerhuis Bouwsystemen B.V.
Sherton telefoonanimatie
Het plaatsen van een dakkapel  
nopix
Dakkapel  
nopix nopix
het maken van een aanbouw  
nopix
Woninguitbreiding
nopix
Zetten van een zolder
nopix
Zolder
nopix
Het maken en plaatsen van trappen
nopix
Plaatsen van een trap
nopix
Afwerking en isolatie van twee kamers in een extra verdieping
nopix
Afwerking & Isolatie
nopix
Het opzetten van een verdieping voor het maken van twee extra kamers
nopix
Extra kamers
nopix
uitbouw
nopix
hoek van een aanbouw
nopix
dakkapel
nopix
 
ro
Klik hier om naar de website van diamental te gaan Klik hier voor contactgegevens