U vraagt...Wij Maken...
Sherton Home
toprechts
nopix
SherTon Specialisaties

Maken en Plaatsen van Dakkapellen

De voorbereiding van een dakkapel in de loods van SherTonEén van de specialisaties van SherTon is het maken en plaatsen van dakkapellen in één dag. Dakkapellen kunnen door ons zowel van hout als van kunststof vervaardigd worden. Door onze ruime ervaring en expertise kunnen we u uitvoerig adviseren.

Wij gaan als volgt te werk: wanneer u contact met ons opgenomen heeft maken wij een afspraak om de situatie in ogenschouw te nemen. We bespreken de mogelijkheden, zoals de keuze van het materiaal, de grootte en het model en bekijken of er een vergunning voor plaatsing aangevraagd dient te worden. Indien dit het geval is, verzorgen wij deze aanvraag voor u. Dit is onderdeel van de service die SherTon biedt.

Aanlevering van de dakkapellen die in de loods door Sherton gebouwd zijn Wanneer we uw wensen en de mogelijkheden duidelijk in beeld hebben maken we een offerte. Tenzij anders overeengekomen noemen wij een totaalprijs (inclusief materiaal). Nadat overeenstemming is bereikt leveren wij de, in de offerte vernoemde, diensten en/of materialen voor de afgesproken prijs; geen percentages en/of vervelende toeslagen achteraf.

Het ophijzen van de geprepareerde dakkapelOm de plaatsing zo vlot mogelijk te laten verlopen, en de overlast te beperken, maken wij de dakkapel in onze werkplaats. Op het moment dat deze geplaatst wordt, zorgen wij er voor dat de hijskraan ter plekke is, om de dakkapel(len) op te hijzen. Doordat wij de dakkapellen kant en klaar aanleveren kunnen wij op één dag meerdere dakkapellen plaatsen. Uiteraard vervaardigen wij ook dakkapellen voor nieuwbouwprojecten en plaatsen we deze op de afgesproken termijn.


Wilt u meer foto's zien van de plaatsing van een dakkapel die we op een bestaande woning gebouwd hebben. Klik dan hier...

Wanneer u specifieke vragen heeft of een offerte wilt, klik dan hier voor onze contactgegevens.


Sherton telefoonanimatie
   
Het plaatsen en maken van trappen is een van de specialisaties van SherTon  
nopix
Trappen  
nopix
Klik hier voor de fotoreportage van de plaatsing van een trap
nopix
Het maken van dakkapellen en het plaatsen van deze dakkapel in een dag is een van de specialisaties van SherTon  
nopix
Dakkapellen  
nopix nopix
Ook voor dakramen bent u bij Sherton aan het juiste adres  
nopix
Dak- en Zinkwerk
nopix
Ook het bouwen met polystyreen_EPS_Tempex_Piepschuim is een van de specialisaties van Sherton
nopix
Bouwen met EPS
nopix
Modelwoning van polystyreen_EPS_Tempex_Piepschuim
nopix
nopix
 
ro
Klik hier om naar de website van diamental te gaan Klik hier voor contactgegevens