U vraagt...Wij Maken...
Sherton Home
toprechts
nopix
SherTon Specialisaties

Maken en Plaatsen van Trappen

Een dichte trap halverwege de afwerking Eén van de specialisaties van SherTon is het maken en plaatsen van trappen in de houtsoort en het model van uw keuze.

Op deze pagina ziet u twee voorbeelden van trappen die door SherTon vervaardigd zijn; een dichte trap die gedeeltelijk klaar is en een open trap zoals die in onze werkplaats voorbereid wordt.

Wij gaan als volgt te werk: wanneer u contact met ons opgenomen heeft maken wij een afspraak om de situatie in ogenschouw te nemen. We bespreken de mogelijkheden, zoals de keuze van de houtsoort en het model van de trap.

Uiteraard zal materiaal en uitvoering afhankelijk zijn van de omgeving waar de trap geplaatst, en de intensiviteit waarmee deze gebruikt wordt. Door onze ruime ervaring en expertise kunnen we u hierover uitvoerig adviseren.

Trap zoals die in de loods voorbereid isWanneer we uw wensen en de mogelijkheden duidelijk in beeld hebben maken we een offerte. Tenzij anders overeengekomen noemen wij een totaalprijs (inclusief materiaal).

Nadat overeenstemming is bereikt leveren wij de, in de offerte vernoemde, diensten en/of materialen voor de afgesproken prijs; geen percentages en/of vervelende toeslagen achteraf.

Om de plaatsing zo vlot mogelijk te laten verlopen en de overlast te beperken, bereiden wij de trap zo ver mogelijk voor in onze werkplaats. Wanneer de trap gemaakt wordt ter vervanging van een oudere trap, kunnen plaatsing en verwijdering op dezelfde dag plaatsvinden. Uiteraard vervaardigen wij ook trappen voor nieuwbouwprojecten en plaatsen we deze op de afgesproken termijn.


Wilt u foto's zien van de plaatsing van een trap naar de extra verdieping die we op een woning gebouwd hebben. Klik hier...

Wanneer u specifieke vragen heeft of een offerte wilt, klik dan hier voor onze contactgegevens.


Sherton telefoonanimatie
Het plaatsen van een dakkapel  
nopix
Dakkapel  
nopix nopix
het maken van een aanbouw  
nopix
Woninguitbreiding
nopix
Zetten van een zolder
nopix
Zolder
nopix
Het plaatsen van een trap naar een extra verdieping
nopix
Plaatsen van een trap
nopix
Het plaatsen van een extra verdieping
nopix
Extra kamers
nopix
Afwerking en isolatie van een extra verdieping
nopix
Afwerking & Isolatie
nopix
Ook voor dakramen bent u bij Sherton aan het juiste adres
nopix
hijskraan
nopix
hoek van een aanbouw
nopix
 
ro
Klik hier om naar de website van diamental te gaan Klik hier voor contactgegevens